Contacte: 971 85 60 00

la festa de Sant Jordi (Curs 17-18)

CELEBRACIÓ DEL DIA DEL LLIBRE

A L'IES SANTA MARGALIDA

La setmana del 23 al 27 d'abril, l'IES Santa Margalida va celebrar el Dia del llibre amb diverses activitats que varen culminar divendres passat amb l'entrega de premis al saló d'actes de l'institut. L'objectiu d'aquesta celebració, en la qual s'han implicat tant l'alumnat com el professorat de tot el centre, és acostar els alumnes als llibres des d'una perspectiva interdisciplinària i activa, i fomentar el gust per la lectura i la creativitat dels adolescents del nostre centre.

Read More: la festa de Sant Jordi (Curs 17-18)

7 CIÈNCIES (Curs 17-18)

 L'IES Santa Margalida celebra la novena mostra de 7 Ciències

Els dies 26 i 27 de març, l'IES Santa Margalida ha celebrat una diada dedicada a la Ciència per novè any consecutiu. Els departaments implicats a aquesta mostra, Matemàtiques, Tecnologia, Biologia i Geologia, Física i Química, CFGM d'Atenció a persones en situació de dependència i CFGS d'Educació infantil, han estat els encarregats, a través d'experiments, tallers i jocs, d'engrescar l'alumnat. Alumnes responsables de diferents nivells, segon, tercer i quart d'ESO, Batxiller, CFGM i CFGS,  han  desenvolupat les diferents activitats en els tallers i laboratoris.

Dilluns 26 el centre obrí les portes de 17 a 19 h a tota la comunitat educativa per a què pogués  gaudir d'aquesta novena fira dedicada a la Ciència, rebent un gran nombre de visitants. A més, dimarts 27, visitaren l'IES els alumnes de 6è de Primària de les dues escoles del municipi, CEIP Eleonor Bosch (Santa Margalida) i CEIP Vora Mar (Can Picafort).

Read More: 7 CIÈNCIES (Curs 17-18)