Contacte: 971 85 60 00

L’alumna Maria Magdalena Ensenyat Bauzà, que actualment cursa el 2n curs de CFGM Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD), ha participat amb gran èxit a la competició BalearSkills 2018, en el grup d’Atenció Sanitària i Cures Auxiliars d’infermeria.

Read More: BALEARSKILLS 2018 (Curs 18-19)

Programacions didàctiques del departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat (FP):

Un rosari ensucrat és un enfilall de bombons, caramels i altres peces de llepolies, amb una rotllana de carabassat o carabassa ensucrada, anomenada patena.

Read More: EL CENTRE DE DIA DE LA VILA (Curs 18-19)

5 ALUMNES I UNA PROFESSORA DE L'IES SANTA MARGALIDA PARTICIPEN A LES BEQUES ERASMUS+ A TURIN (ITÀLIA)

El departament de FP de Serveis Socioculturals i a la Comunitat (SSC) de l'IES Santa Margalida, ja fa 4 anys que participa a través d'un projecte en comú amb altres centres de les Illes Balears, de les beques Erasmus+. Erasmus+ és un programa de la Unió Europea en l'àmbit de l'educació, la formació, la joventut i l'esport que abasta el període 2014-2020. Es tracta d'un programa únic que te com a objectiu impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal dels joves, a més d'ajudar els sistemes d'educació, formació i joventut a proporcionar un ensenyament i un aprenentatge que permetin dotar les persones de les capacitats necessàries per al mercat laboral i la societat actual i futura.

Read More: LES BEQUES ERASMUS+ A TURIN (ITÀLIA) (Curs 17-18)