Contacte: 971 85 60 00

Educació no formal a Palma (CURS 19-20)

Divendres 22 de novembre l'alumnat de 1r de CFGS d'Educació Infantil, acompanyats pels professors Joana Maria Bennàssar i Toni Jaume, han anat a conèixer dos projectes relacionats amb l'educació no formal a Palma:
  • El primer, la Granja Escola Jovent, que ens ha explicat la seva oferta adreçada especialment a les Escoles de nins i nines de 3 a 12 anys. Treballen sobretot orientats a quatre centres d'interès: conèixer els animals, qualcam a cavall, anam a l'hortet i feim menjar. Han estat molt amables convidant- nos a totes i a tots a berenar.
  • Per altra banda hem anat a conèixer el Projecte de "La Sonrisa medica", adreçat a nins i nines hospitalitzats, molts amb situacions greus de salut. Aquesta intervenció es realitza a tots els Hospitals de Balears (excepte Formentera). Ens han explicat les qüestions relacionades amb l'organització de treball, laboral i de gestió de recursos, formació... També hem gaudit amb la presència d'una part de l'equip de pallassos que ens han explicat l'experiència gratificant i moltes vegades més bé complicada pel que fa el seu treball amb els nins i nines. També ens han fet arribar un detall fantàstic.